Slider
Egyedi weboldal, weblap, honlap készítés, webdesign készítés - BenesDesign

Egyedi weboldal, webdesign készítés

Weboldal készítés során miért érdemes egyedileg tervezett webdesignt választani? Miért nem érdemes az előre vásárolt sablont használni? Az egyedileg az Ön és vállalkozása számára készített arculat, webdesign milyen előnyökkel jár?

Mi az a weblap sablon, template?

Weblap template-nek nevezzük a harmadik fél által elkészített sablonokat. Ezeknél a templatek-nél nekünk egyáltalán nem kell foglalkoznunk a programozással, színek kiválasztásával és a grafikai tervezéssel, jogtiszta képek keresésével, mert már minden ilyen munkát elvégzett egy harmadik fél, amit mi megvásároltunk vagy ingyenesen jutottunk hozzá.

Felmerül a kérdés, hogy biztos ez a legjobb nekünk és vállalkozásunknak?

Annyi biztos, hogy adott esetben kevesebb munka van vele, de egy megvásárolt sablonnal is sok tud lenni a feladat, illetve nem azt az eredményt fogjuk elérni vele, ami vállalkozásunknak a legjobb, hiszen így elveszik az egyediség.

A weboldal template sablon hátrányai

Nincs az Ön vállalkozására, cégére szabva

Weblapunk nem lesz egyedi, csak egy lesz a sok közül, így a honlapunkra látogatókra nem fog lehengerlő vizuális benyomást gyakorolni és emiatt valószínűleg nem is fogják megjegyezni azt. Tehát csak egy lesz a látott weblapok közül. Ezen felül miután csak sablonról beszélünk, nem fog kellőképpen igazodni az Ön vállalkozásának, cégének arculatához sem.

Mások is használhatják ugyanazt a sablont

Ahogy Mi is, úgy mások is hozzájuthatnak ugyanahhoz a sablonhoz. Így nagy az esélye, hogy a konkurencia is az általunk talált template-tel dolgozik, így az ő honlapjuk a miénkhez hasonlóan néz ki. A cél viszont ennek éppen az ellenkezője, nem ugyanolyanok szeretnénk lenni, mint a konkurencia. Egy weboldal template, sablon felhasználása esetében ez nem fog megvalósulni!

Egyedi, stílusos webdesign készítés előnyei

Önre és vállalkozására, cégére szabott vizuális megjelenés

A weblap templatek-kel, sablonokkal ellentétben az egyedileg elkészített online arculatnak, webdesignak a legnagyobb előnye az, hogy valóban páratlan és stílusos lesz. Egy olyan honlap tulajdonosa lesz, amit nem kevernek össze senki más oldalával. Bátran mutathatja meg barátainknak, ismerőseinknek és nem fogja megkapni tőlük azt a választ, hogy pont múltkor láttam ezt a weboldalt, csak más színben és más logóval. Senkinek nem lesz pont olyan weboldala mint az Ön vállalkozásának, cégének.

Felhaszálóbarát kialakítás

Az elkészülő grafikai terv kialakításakor a vizuális megjelenés mellett sok fontos szempontot kell még figyelembe venni. Ilyen például, hogy a honlapunkra látogató felhasználók egyszerűen és gyorsan tudjanak tájékozódni és megtalálják az általuk keresett információkat. Emiatt stílusos, de közben egyszerűen kezelhető, egyértelmű és ami a legfontosabb, hogy logikusan felépített weblapokat tervezünk itt a BenesDesign-nál.

Egyszerűen módosítható, bővíthető

Ha a későbbiekben szükségünk lenne változtatásra, módosításokra, akkor azt nagyon egyszerűen megtehetjük. Ezért költséghatékony is a további fejlesztés.

Időtálló

Az egyedileg elkészített online, webes megjelenés sokkal időtállóbb, mert az elkészültekor is kitűnik a többi weblap közül. A megvásárolható templatek közül a nagyja, már a publikáció időpontjában se állja meg a helyét a piacon. Ha már kezd elmenni weboldala felett az idő, akkor is látszódni fog, hogy mennyi energiát fektettek bele. Persze egy idő után mindig szükség van a megújulásra, de nem mindegy, hogy évente csináltatunk egy új honlapot vagy ez csak évekkel később jön el.

Keresőbarát: Keresőoptimalizált weblap

Mi készítjük a megjelenést és Mi is építjük fel a weboldalát. Emiatt biztos lehet abban, hogy ami elkészül az keresőbarát lesz. Ezt erre alkalmas mérésekkel nagyon egyszerűen is tudjuk Önnek bizonyítani. A megvásárolható templatek, sablonok az esetek 99%-ban nincsenek optimalizálva. A kódot nem is ebben a szellemiségében készítik el.

Számunkra nem csak a gyors, hanem a minőségi munka is a célkitűzés!

Kérje személyre szabott ingyenes ajánlatunkat!