Slider
Szabdon felhasználható, jogtiszta képek - BenesDesign

6 weblap, ahol szabadon felhasználható képeket talál

A fotózás mindig is a webdesign szerves része volt. Napjainkban már nincs szükség arra, hogy öltönyös, kézfogós üzletemberekkel készült képekkel töltsük fel weblapunkat. Szerencsére egyre több olyan weboldal van, amelyen gyönyörű stock fotókat találhatunk. A legpozitívabb az egészben, hogy nagyobb részük ingyenesen hozzáférhető az érdeklődők számára!

Ebben a blog bejegyzésben egy olyan hatos listát próbáltunk összeállítani, melyben ingyenes képekhez, fotókhoz, grafikai alapokhoz juthatunk hozzá.

freepik - szabadon felhasználható grafikai anyagok - BenesDesign

A freepik közel 1.500.000 jogtiszta, szabadon felhasználható képet kínál weboldalán, köztük kiemelt és prémium képekkel. Lehetőség van különböző előfizetési lehetőségekre is, mellyel plusz szolgáltatásokat érhetünk el.

Pixabay - ingyenes stock fotók, vektor képeket és művészeti illusztrációk - BenesDesign

A Pixabay ingyenes stock fotókat, vektorokat és designos illusztrációkat kínál számunkra. Minden fénykép a CC0 (Creative Commons Zero) liszensz alatt jelenik meg. Nagyjából 1,8 millió kép közül tudunk válogatni.

unsplash - nagyméretű, nagyfelbontású fotók hatalmas gyűjteményét kínálja - BenesDesign

Az Unsplash nagyméretű, nagyfelbontású képek, fotók hatalmas gyűjteményét kínálja, és az egyik legjobb forrást jelenti, ha professzionális képeket szeretnénk felhasználni weboldalunkhoz. Inspirációként minden nap jelentkezik a nap képével. Minden fotó ingyenes az Unsplash licenc alatt.

Pexels - kiváló minőségű és teljesen ingyenes fotók - BenesDesign

A Pexels a CC0 (Creative Commons Zero) liszensz alapján kiváló minőségű és teljesen ingyenes fotókat publikál. Minden fotó címkézhető, kereshető és könnyen kategorizálható. Épp egy fotó kihívással hívják fel a felhasználók figyelmét, hogy általuk is bővüljön a képtár.

Foodiesfeed - gyönyörű, étellel, élelmiszerrel kapcsolatos szabadon felhasználható képek - BenesDesign

FoodiesFeed több ezer fantasztikusan gyönyörű étellel, élelmiszerrel kapcsolatos nagyfelbontású képeket kínál (keresgetés előtt érdemes valamilyen ételt magunk mellé odakészíteni, mert a válogatás alatt gyorsan megéhezünk). Ez a tökéletes oldal étkezéssel foglalkozó bloggerek számára.

picjumbo - ingyenes fotók gyűjteménye az üzleti és személyes használathoz - BenesDesign

A Picjumbo teljesen ingyenes fotók gyűjteménye az üzleti és személyes munkájához. Új fotókat töltenek fel naponta a különböző kategóriákba. Ezek közül – a teljesség igénye nélkül –absztrakt, étel, természet, technológia, divat. Lehetőség van általunk meghatározott összegért a teljes Picjumbo tartalmat egy darab tömörített fájlként letölteni.